Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 23:31

ساندويچ باز ايتاليايی

ساندويچ باز ايتاليايی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سير...............2 حبه

كره...................60 گرم

نان متوسط باگت.................2 عدد

ارگانوي خشك....................يك چهارم قاشق چايخوري

پنير موتزارلا......................250 گرم

گوجه‌فرنگي...................2 عدد

سالامي....................200 گرم

كالباس بوقلمون......................200 گرم

پياز قرمز..................1 عدد

فلفل‌دلمه‌اي كوچك سبز....................يك دوم

ريحان تازه........................100 گرم

فلفل سياه................. به ميزان لازم

 

روش‌تهیه

نان را با چاقو دو نيم كنيد و هر نان را به دو قسمت تقسيم كنيد و سير ريز رنده شده را با كره نرم خوب مخلوط كنيد و روي سطح نان‌ها بماليد ارگانو و پنير رنده شده مخلوط را هم روي نان پخش كنيد بعد به ترتيب اسلايس گوجه‌فرنگي و ورقه‌هاي سالامي و خلال كالباس بوقلمون و خلال پياز و خلال فلفل را روي نان‌ها بچينيد و ساندويچ‌ها را در سيني مناسب قرار دهيد و 20 دقيقه در فر داغ 180 درجه سانتي‌گراد بگذاريد تا پنيرها آب شود. 2 دقيقه قبل از خارج كردن از فر ريحان خرد شده و فلفل را روي ساندويچ‌ها بپاشيد و سريع از فر خارج كرده و داغ سرو كنيد.

 

نكته:

اين ساندويچ حتماً بايد به صورت داغ سرو شود در غير اين‌صورت كيفيت و طعم اصلي خود را نخواهد داشت.

برچسب ها: ساندویچساندویچ ایتالیایی تعداد بازديد: 549 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است