Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:23

سالاد تند سیب زمینی

سالاد تند سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی استامبولی 1/5 كیلوگرم

 

سركه‌ی سفید 2 قاشق چایخوری

 

سس خردل یك قاشق چایخوری

 

روغن مایع یا روغن زیتون 3 قاشق چایخوری

 

پیاز قرمز ریزخردكرده 75 گرم (6 قاشق چایخوری)

 

سس مایونز 125 میلی‌لیتر (یك دوم پیمانه)

 

ترخون خردكرده 2 قاشق چایخوری

 

ساقه‌ی كرفس خردكرده 1 عدد

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

برگ‌ كرفس برای تزئین به میزان لازم

 

برگ ترخون برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

سیب‌زمینی را با پوست در مخلوط آب و نمك، به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید و بعد صبر كنید تا كاملاً خنك شود.

بعد آن را خرد كنید. سپس در كاسه‌ی دیگری، سركه و خردل را با هم مخلوط نمائید و روغن را بیفزائید.

آن‌گاه پیاز را به سیب‌زمینی اضافه كنید و مخلوط سركه، خردل و روغن را بیفزائید. حالا سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اكنون سس مایونز و ترخون را با هم مخلوط سازید و همراه با كرفس، نمك و فلفل، به سالاد اضافه كنید.

اینك سالاد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با برگ كرفس و ترخون تزئین و میل نمائید.

نكته‌ی خواندنی

مصرف پیاز، به پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی، عروقی كمك می‌كند.

تركیبات موجود در پیاز غلظت تری‌گلیسیرید و كلسترول خون را كاهش می‌دهند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادسالاد سیب زمینیانواع سالادآشپزی با سیب زمینیدستور تهیه سالادآشپزباشیسالاد تند سیب زمینی تعداد بازديد: 1312 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است