Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 بهمن 1399 - 03:30

سالاد لوبیا چشم بلبلی و ژامبون

سالاد لوبیا چشم بلبلی و ژامبون

shooroshirin7

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیا چشم بلبلی  200 گرم

 

روغن زیتون  1 قاشق سوپخوری

 

ژامبون خردكرده  400 گرم

 

باقلا سبز  200 گرم

 

پیاز قرمز خردكرده  1 عدد متوسط

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده  1 عدد كوچك

 

فلفل دلمه‌ای زرد خردكرده  1 عدد كوچك

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری  150 گرم

 

ریحان خردكرده  یك‌چهارم پیمانه

 

نعنا خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

جعفری خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده  1 پیمانه (80 گرم)

 

مواد لازم برای تهیه سس:

 

پوره گوجه‌فرنگی 160 میلی‌لیتر

 

سركه بالزامیك  2 قاشق سوپخوری

 

سیر رنده كرده  2 حبه

 

روغن زیتون  160 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

آشپزباشي- سرور چاووشی

 

لوبیا چشم‌ بلبلی را 3-4 ساعت بخیسانید، آبش را دور بریزید و بپزید، آن‌گاه در صافی بریزید.

حالا روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

 سپس ژامبون را بیفزائید و تفت دهید. اكنون باقلا را بپزید و در صافی بریزید.

 اینك باقلا، ژامبون، لوبیا چشم‌بلبلی، پیاز قرمز، فلفل دلمه‌ای‌ها، گوجه‌فرنگی‌های نصف‌كرده، ریحان، نعنا، جعفری و پنیر پارمسان را در كاسه سالادخوری بریزید و مخلوط كنید.

 آن‌گاه سس فراهم‌كرده را رویش بریزید و میل كنید.

روش تهیه سس

همه مواد را با هم مخلوط كنید، در شیشه‌ای بریزید و خوب تكان دهید.

 

برچسب ها: سالادانواع سالاددستور سالادسالاد لوبیا چشم بلبلی و ژامبونسالاد با لوبياسالاد با ژامبون تعداد بازديد: 896 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است