Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 16:11

سالاد سیب‌‌زمینی و كرفس با سس خامه‌ای

سالاد سیب‌‌زمینی و كرفس با سس خامه‌ای

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی  500 گرم ریز

سیب قرمز مكعبی خرد كرده  2 عدد متوسط

كرفس خرد كرده 2 ساقه

پیازچه خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

گردوی خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس خامه‌ای

خامه صبحانه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

سس خردل 1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده  2 قاشق چایخوری

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

شكر یك دوم قاشق چایخوری

نمك 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، مكعبی خرد كنید و كنار بگذارید تا خنك شود. آن گاه سیب، سیب‌زمینی خنك شده، كرفس و  پیازچه را در ظرف مناسبی بریزید و سس خامه‌ای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری  بریزید و با گردو بیارائید.

روش تهیه سس خامه‌ای: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

یادآوری: می‌توانید برای تزئین به جای گردو از بلوچیز استفاده كنید.

برچسب ها: روش تهيه سالاد سيب زمينيمواد لازم سالادسالاد سیب‌‌زمینی و كرفس با سس خامه‌ایآشپزي با كرفسآموزش سالاد خامه اي تعداد بازديد: 3032 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است