Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:37

سالاد اسفناج و زردآلو

سالاد اسفناج و زردآلو

shooroshirin3

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیا چیتی پخته  450 گرم

قیسی خرد كرده  یك دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز خرد كرده1 عدد متوسط

پیازچة خرد كرده1 ساقه

گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده 1 حبه

آب زردآلو 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

روغن زیتون  2 قاشق سوپخوری

سركه  2 قاشق سوپخوری

سویا سس 1 قاشق چایخوری

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

برگ اسفناج خرد كرده 4 پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

 

لوبیا، قیسی، فلفل دلمه‌ای، پیازچه، گشنیز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب زردآلو، روغن زیتون، سركه، سویا سس و زنجفیل را در شیشة مناسبی بریزید، درش را محكم ببندید و آن را تكان دهید تا سس یكنواختی حاصل شود. حالا سس را روی سالاد بریزید و مخلوط كنید.

اكنون روی سالاد را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. سپس اسفناج را در سالاد خوری بریزید و مخلوط لوبیا را به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: سالاد اسفناج و زردآلودمواد لازم سالاد اسفناجاسفناجروش تهيه سالاد اسفناجمواد لازم سالاد اسفناج و زردآلو تعداد بازديد: 2173 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است