Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:27

استيك با پنير و سس چیلی

استيك با پنير و سس چیلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

روغن 30 میلیليتر (يك‌هشتم پيمانه)

پياز خرد كرده 1 عدد

سير له كرده 2 حبه

نمك و فلفل به ميزان لازم

اورگانو به ميزان لازم

گوشت استیکی 4 تکه 200 گرم

پنير چدار رنده كرده 175 گرم

پنير خامه‌ای 115 گرم

چیلی سبز 2 عدد

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

روغن را در تابه مناسبی بريزيد و رویاجاق بگذاريد. آن‌گاه پياز را در آن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. حالا سير، نمك،‌ فلفل و اورگانو را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آن را كنار بگذاريد تا خنك شود.

اينك كنار هر گوشت استيك را برش عمیقی بزنيد. سپس پنير چدارو پنیر خامه‌ای را به مواد فراهم كرده بيفزائيد و درون استيك برش زده را با مواد پر كنيد.

حالا استيك‌ها را 6 تا 8 دقيقه گريل كنيد يا در تابه چدنی سرخ نمائيد. اكنون استيك را در ظرف مناسبی قرار دهيد و با سبزيجات بخارپز، پنير و چیلی سرو نمائيد.

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشغذای مکزیکیاستیکاستیک با پنیر و سس چیلی تعداد بازديد: 1371 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است