Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:09

تيريت كوفته

تيريت كوفته

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

گوشت مغز ران خرد كرده 1 كیلوگرم

 

بلغور 500 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

آرد 100 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

نخود پخته 300 گرم

 

سیر له كرده و تفت داده 1 حبه

 

ماست 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

فلفل قرمز  برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاوشی

 

كره و روغن زیتون را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید.

حالا به میزان كافی آب در قابلمه بریزید و بگذارید گوشت بپزد. اینك بلغور را با آب گرم بخیسانید و در صافی بریزید تا آبش گرفته شود.

آن‌گاه بلغور، تخم‌مرغ، آرد، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا مایه‌ی كوفته كاملا چسبنده و منسجم شود. حالا در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

سپس هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از مایه‌ی كوفته بردارید و به شكل توپ درآورید و در آب جوش بپزید.

اكنون كوفته‌ها، نخود، نمك و فلفل را به گوشت پخته بیفزائید و بگذارید تیریت كوفته جا بیفتد.

حال كوفته را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با سیر، ماست و فلفل بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوفتهآموزش کوفتهانواع کوفتهتيريت كوفتهآشپزی ترکیغذای ترکیه ای تعداد بازديد: 250 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است