Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:42

ماهی سوری

ماهی سوری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماهی حوور  1 كیلوگرم

 

نمك  به میزان لازم

 

پوست نارنج خشك  از 2عدد نارنج

آشپزباشی

 

فیله ماهی را به قطعات متوسط ببرید. آن‌گاه وسط فیله‌ها را چند شكاف عمیق بزنید؛ به گونه‌ای كه تكه‌ها از هم جدا نشوند. سپس درون شكاف‌ها را از نمك پر كنید و شكاف‌ها را ببندید. بعد ماهی را خوب به نمك آغشته كنید؛ به طوری كه یك لایه نمك روی آن را بپوشاند.

بعد كف ظرف مناسبی را نمك بپاشید و یك ردیف ماهی روی آن بچینید. حالا روی آن‌ها چند تكه پوست نارنج و دوباره مقداری نمك بپاشید. این كار را تكرار كنید تا همه مواد درون ظرف قرار گیرند. اكنون در ظرف را محكم ببندید و مستقیماً زیر نور آفتاب قرار دهید.

این كار، موجب می‌شود تا آب ماهی گرفته شود و مدت بیش‌تری قابل نگه‌داری باشد. در زمان‌های گذشته ماهی را در جنوب به مدت یك سال و حتی بیشتر به همین روش نگهداری می‌كردند و با این نوع ماهی، انواع غذاهای محلی را مانند سور پیاز، ته انداز، دو پیازه و حواری، درست می‌كنند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیماهیآشپزباشیماهی سوریروش تهیه ماهی سوریتهیه ماهی سوریمواد لازم ماهی سوری تعداد بازديد: 5316 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است