Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 23:56

کباب مرغ و سماق با سس مخصوص

کباب مرغ و سماق با سس مخصوص

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

فیله مرغ  6 قطعه

کره  50 گرم

ماست  3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سماق 3 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس :

ماست خامه‌ای 3 قاشق سوپخوری

سس مایونز 1قاشق سوپخوری

فلفل قرمز  یک‌دوم  قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده  یک‌دوم قاشق سوپخوری

نمک  به میزان لازم

آشپزباشی - سرمه جلیلی

فیله مرغ را بشویید و روی هوله آشپزخانه بگذارید تا کاملاً خشک شود. آن‌گاه آن را لای دو ورقه نایلون قرارداد و با بیفتک کوب یا گوشتکوب دو سه ضربه ملایم بزنید تا کمی صاف و نرم شود.

سپس روی هر فیله را ابتدا کمی کره بمالید و سپس به ماست آغشته کرده و با نمک و فلفل مزه دارکنید.

حالا فیله‌ها را به سیخ چوبی بکشید و سماق را روی فیله بریزید. و در روغن‌داغ فیله‌ها را سرخ کنید. این کباب را هم با نان و هم با برنج می‌توانید سرو کنید.

روش تهیه سس: تمام مواد سس را در شیشه‌ای مناسب بریزید، در شیشه را ببندید و تکان دهید تا سس کاملاً مخلوط شود.

یادآوری 1: بهتر است مرغ را از شب قبل داخل آب پیاز، زعفران، آبلیمو و پودر سیر بخوابانید تا مزه‌دار شود.

یادآوری 2:  در صورتی که غذای تند مصرف نمی‌کنید به جای فلفل قرمز از فلفل سیاه یا شیرین استفاده نمائید.

یادآوری 3: می‌توانید مقداری گوجه را حلقه کرده و با کره تفت دهید و همراه کباب سرو کنید.

برچسب ها: آشپزی مللانواع کبابکباب مرغآشپزباشیسرمه جلیلیکباب مرغ و سماقکباب مرغ و سماق با سس مخصوص تعداد بازديد: 1691 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است