Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:58

راویولی

راویولی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه خمیر

 

آرد  300 گرم

 

آرد ذرت 50 گرم

 

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 3 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

گردوی خردكرده  100 گرم

 

پنیر خامه‌ای  50 گرم

 

پنیر سفید  100 گرم

 

پنیر پارمزان رنده كرده 50 گرم

 

جعفری و ریحان خردكرده  2 قاشق سوپخوری

 

قارچ خرد و سرخ كرده 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس

 

كره 25 گرم

 

پیازچه خردكرده  3 ساقه

 

خامه 200 گرم

 

پنیر پارمزان  50 گرم

 

نمك و فلفل سفید یك دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

در كاسه مناسبی، آرد، آرد ذرت و نمك را مخلوط كنید و در مركز آن حفره‌ای ایجاد نمائید. آن‌گاه در ظرفی تخم مرغ‌ها و روغن زیتون را بیفزائید و با آرد مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید و به مدت 15 دقیقه در كیسه نایلونی نگه دارید.

بار دیگر خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر، عرض 8 و طول 20 سانتیمتر باز كنید و با فاصله‌های 4 سانتیمتر از یكدیگر، مقداری ازمواد میانی روی خمیر قرار دهید و یك طرف خمیر را روی مواد میانی تا كنید. فاصله خمیر بین مواد میانی را با انگشت فشار دهید تا بتوانید آن‌ها را به اندازه مربع‌های 4 سانتیمتری ببرید. خمیرهای برش خورده را در سینی چرب كرده بچینید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا حدود 6 لیوان آب داخل قابلمه بریزید، یك قاشق روغن زیتون و یك قاشق نمك به آن اضافه كنید. بعد قابلمه را روی اجاق بگذارید تا آب بجوشد. حالا خمیر راویولی را در آن بپزید و در آبكش بریزید. اكنون راویولی را در ظرف مناسبی بچینید، سس را به آن بیفزائید و با گردو و ریحان تزئین كنید.

روش تهیه مواد میانی

همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید.

روش تهیه سس

كره را در تابه‌ای بریزید و پیازچه را به مدت یك دقیقه در آن تفت دهید. سپس بقیه مواد را اضافه كنید و پس از جوشیدن سس، آن را از روی اجاق بردارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیماه منیر نوریراویولیتهیه راویولیمواد لازم راویولیروش تهیه راویولی تعداد بازديد: 1248 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است