Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:23

لقمه مرغ تندوری

لقمه مرغ تندوری

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماست یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

 

پودر تندوری یك‌چهارم پیمانه

 

پیازچه خردكرده  3 ساقه

 

سیر خردكرده  2 حبه

 

پودر زنجفیل  یك‌سوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

ران مرغ بدون استخوان  4 عدد

آشپزباشی- انسیه حافظی

 

ابتدا در ظرف مناسبی ماست، پودر تندوری، پیازچه، سیر، پودر زنجفیل، نمك و فلفل را مخلوط كنید. آن‌گاه گوشت مرغ را به قطعات درشت خرد كنید و به آن بیفزائید و به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت مزه‌دار شود.

اكنون تابه مناسبی را چرب كنید و روی اجاق قرار دهید و تكه‌های مرغ را در آن سرخ كنید. سپس آن‌ها را در ظرف مناسبی بچینید، با گل‌های پیازچه تزئین كنید و رویش سس كچاپ بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیانسیه حافظیمرغ تندوریلقمه مرغ تندوریروش تهیه لقمه مرغ تندوریمواد لازم لقمه مرغ تندوریآموزش لقمه مرغ تندوریلقمه مرغ تعداد بازديد: 1257 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است