Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 07:35

خوراك مغز با سبزی ها

خوراك  مغز با سبزی ها

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

مغز گوسفند 6 عدد

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

آرد سوخاری به میزان لازم

 

روغن 1 پیمانه

 

كره 30 گرم

 

تره‌فرنگی 1 ساقه

 

كرفس 2 ساقه

 

كدوسبز 2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز 1 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

شكر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر سیر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آب یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا در قابلمه‌ی مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بگذارید؛ مغزها را بشوئید؛ پیاز، نمك، فلفل و سركه را در آب جوشان بریزید، مغزها را در آن قرار دهید و به‌مدت 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزید.

آن‌گاه مغزها را در صافی قرار دهید تا كمی خنك شود. حالا پوست و رگ‌های آن را به آرامی جدا سازید. بعد مغزها را در تخم مرغ بغلتانید.

سپس به آرد سوخاری آغشته كنید و یك ساعت در یخچال بگذارید.

در این زمان كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و سبزی‌ها را- كه خلالی خردكرده‌اید- همراه با سیر قدری در آن تفت دهید تا نرم شوند.

رب گوجه‌فرنگی، شكر، پوست لیمو، پودر سیر، نمك و فلفل را نیز در آن 1 دقیقه تفت دهید.

حالا آب را اضافه نمائید و آن را 1 دقیقه‌ی دیگر بپزید. سس، هم‌اكنون آماده‌ی مصرف است.

اكنون روغن را در تابه‌ی مناسبی روی اجاق كاملاً داغ كنید، مغزها را در آن سرخ نمائید و مطابق شكل، برای پذیرائی آماده سازید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکدستور تهیه خوراکآشپزباشیخوراك مغز با سبزی هاآشپزی با مغز تعداد بازديد: 1058 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است