Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:12

خوراك گوشت و لوبیا با كته شوید

خوراك گوشت و لوبیا با كته شوید

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

خوراك گوشت و لوبیا با كته شوید

 

لوبیا سفید  140 گرم

 

گوشت سردست گوسفند 300 گرم

 

پیاز 1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

دارچین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كته‌ی شوید

 

برنج 450 گرم (3 پیمانه)

 

آب 1 لیتر و یك‌دوم پیمانه (4/5 پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

سیب‌زمینی خرد كرده 1 عدد

 

شوید خرد كرده 6 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

لوبیا را بخیسانید و بپزید. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، فلفل و زردچوبه در قابلمه‌ مناسبی بریزید، به میزان لازم آب به آن بیفزائید و بگذارید بپزد. در اواخر پخت، قدری نمك به گوشت بزنید.

سپس لوبیا را نیز درون گوشت بریزید و اندكی دارچین به آن بیفزائید. پس از چند دقیقه، خوراك گوشت را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با كته‌ شوید میل كنید.

روش تهیه‌ كته‌ شوید: برنج را بخیسانید و همراه با آب، نمك، سیب‌زمینی و شوید، در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب برنج كشیده شود. سپس آن را به مدت تقریبی30 دقیقه، دم كنید.

برچسب ها: انواع خوراکآشپزی با گوشتخوراکخوراك گوشت و لوبیاخوراک با کتهخوراک گوشتخوراک لوبیا تعداد بازديد: 300 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است