Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:27

خوراك ماهی و اسفناج

خوراك ماهی و اسفناج

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی ماهی شیر 800 گرم

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

سیر له كرده 6 حبه

 

سركه‌ی بالزامیك 5 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 8 قاشق سوپخوری

 

اسفناج خرد كرده 1 كیلوگرم

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ماهی را با نمك، فلفل و سیر مزه‌دار كنید و در ظرف مناسبی بچینید.

آن‌گاه سركه و روغن زیتون را رویش بریزید و به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس اسفناج را در روغن زیتون تفت دهید تا آبش كشیده شود و نمك و فلفل را به آن بیفزائید.

اینك ماهی را در روغن سرخ كنید.

اسفناج را در دیس مناسبی بریزید و ماهی را رویش بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکغذای دریاییآموزش خوراکآشپزی دریاییخوراک اسفناجخوراک ماهی تعداد بازديد: 3959 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است