Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 آبان 1396 - 07:36

بروسكتای گوجه‌فرنگی

بروسكتای گوجه‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

سركه‌ بالزامیك 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

نان باگت 1 عدد بزرگ

 

پنیر موزارلای رنده كرده 180 گرم

 

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده 4 عدد

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

برگ ریحان برای تزئین به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی –  نفیسه قنبری

 

فر را با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. روغن زیتون، سركه‌ بالزامیك و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه نان باگت را از درازا نصف كنید و به گونه‌ای در سینی فر بچینید كه قسمت برش خورده رو قرار بگیرد. سپس روی نان‌ها را با پنیر بپوشانید و برش‌های گوجه‌فرنگی را رویش بچینید.

حالا مخلوط سركه و سیر را با قلم‌مو روی گوجه‌فرنگی‌ها بمالید و بروسكتا را 10دقیقه، در فر قرار دهید. اكنون بروسكتا را برای پذیرائی در بشقاب بچینید، رویش نمك و فلفل بپاشید و با ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی با گوجهانواع بروسكتابروسكتاطرز تهیه بروسكتامواد اولیه بروسكتابروسكتای گوجه‌ تعداد بازديد: 312 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است