Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:19

گوشت بره در خمیر فیلو

گوشت بره در خمیر فیلو

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

فیله خردكرده گوساله 450 گرم

 

روغن زیتون اضافی 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

پوره گوجه‌فرنگی    400 گرم

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پنیر سفید خردكرده 200 گرم

 

خمیر فیلو 8 ورق

 

كره آب‌كرده 80 گرم

 آشپزباشی

 

ابتدا در ظرف مناسبی، روغن زیتون بریزید و روی اجاق بگذارید و فیله‌ها را در آن تفت دهید. حالا فیله سرخ‌كرده را از روغن جدا سازید و روغن اضافی را بیفزائید.

 پیاز را تفت دهید تا قدری نرم شود. آن‌گاه سیر و بعد پوره گوجه‌فرنگی را اضافه كنید. مخلوط به دست آمده را بجوشانید تا غلیظ شود. اینك گشنیز، گوشت سرخ‌كرده و پنیر را بیفزائید.

 اكنون روی خمیر فیلو كره بمالید، خمیر دیگری را روی آن قرار دهید و كره بمالید. از مواد فراهم كرده در مركز خمیر بریزید و از اطراف آن را جمع كنید تا مطابق شكل، به صورت گل در هم پیچیده‌ای درآید.

دوباره رویش كره بمالید، در سینی فر بچینید، و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح خمیر كاملاً طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آشپزیآشپزی با گوشتآشپزباشیگوشت بره در خمیر فیلوآموزش گوشت برهطرز تهیه گوشت برهدستور گوشت برهمواد اولیه گوشت بره تعداد بازديد: 1087 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است