Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 31 خرداد 1403 - 13:25

خوراك فیله ماهی و اسفناج

خوراك فیله ماهی و اسفناج

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی ماهی 750 گرم

 

اسفناج 500 گرم

 

كره 30 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

شیر 1 پیمانه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

خامه یك‌دوم پیمانه

 

پنیر گودای رنده‌كرده 1 پیمانه

 

خرده‌نان یك‌دوم پیمانه

 

پنیر گودای اضافی یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی

 

ماهی را بخارپز كنید تا كمی نرم و پخته شود. اسفناج را نیز جداگانه بخارپز كنید.

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق آب كنید و آرد را 1 دقیقه در آن تفت دهید.

به‌تدریج شیر را بیفزائید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود. نمك و فلفل را نیز اضافه نمائید.

سپس در كاسه‌ی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردكرده را بریزید، سس را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.

اینك در كف كاسه‌های نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهم‌كرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید.

اكنون خرده‌نان و پنیر اضافی را مخلوط كنید و روی اسفناج‌ها بپاشید.

حالا در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به‌مدت 30 دقیقه در طبقه‌ی وسط بپزید.

آن‌گاه در همان ظرف از خود پذیرائی نمائید.

نكته‌ی خواندنی

رنگدانه موجود در اسفناج و سبزی‌های برگی احتمالا می تواند در پیشگیری از انواع سرطان مانند سرطان‌های پروستات، سینه، كولون (روده بزرگ) و تخمدان موثر باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآموزش خوراکآشپزی در فرخوراک اسفناجآشپزباشیخوراك فیله ماهی تعداد بازديد: 1216 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است