Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1402 - 08:10

ماهی قزل آلای شكم پر

ماهی قزل آلای شكم پر

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی قزل‌آلا 4 عدد (500 گرم)

 

آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری

 

بادام، فندق، بادام هندی یك دوم پیمانه (75 گرم)

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

زنجفیل تازه و رنده‌كرده 2 قاشق چایخوری

 

برنج پخته 1 لیوان

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 4 عدد

 

گوجه‌فرنگی خشك و خردكرده 4 تكه

 

ترخون 2 قاشق سوپخوری

 

شوید 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به مقدار لازم

آشپزباشی

 

تیغ‌های ماهی را تا جائی كه امكان دارد، جدا كنید تا هیچ تیغ ریزی نداشته باشد و آن را با نمك و آبلیمو مزه‌دار كنید.

مغزها را به مدت 3-4 دقیقه در فر(تاون) گرم‌كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید تا طلائی‌رنگ شود.

سپس مغزها را خرد كنید. پیاز را تفت دهید، زنجفیل را اضافه كنید و دوباره كمی تفت دهید.

برنج، گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی خشك، مغزهای بوداده، یك قاشق ترخون، شوید و مقداری نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.

اكنون قزل‌آلاها را روی كاغذ آلومینیوم چرب‌كرده قرار دهید و از مایه‌ی فراهم‌كرده داخل آن‌ها بریزید و شكم ماهی‌ها را با خلال دندان محكم كنید تا مایه‌ی داخل شكم بیرون نریزد.

سپس روی ماهی‌ها روغن زیتون بمالید و بقیه‌ی شوید و ترخون را روی آن بریزید.

اینك ماهی را در كاغذ آلومینیوم بپیچید و در سینی بگذارید و به‌ مدت 30-40 دقیقه در فر گرم‌شده، بپزید.

هنگام پذیرائی، ماهی‌ها را قطعه‌قطعه كنید و با سبزی‌های تازه میل نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی در فرآشپزی دریاییغذای دریائیآشپزباشیماهی قزل آلای شكم پرآموزش پخت ماهی تعداد بازديد: 1118 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است