Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:23

لازانیای گوشت با پنیر موزارلا

لازانیای گوشت با پنیر موزارلا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون  180 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

كره  60 گرم

 

ژامبون خلالی خردكرده  1 پیمانه

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

كرفس خردكرده  1 ساقه

 

هویج خرد‌كرده  1 عدد

 

فیله گوساله خلالی‌ خرد‌كرده  350 گرم

 

آب‌گوشت 5 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

سوسیس 200 گرم

 

پنیر پارمزان  یك و یك سوم پیمانه

 

خرده نان یك دوم پیمانه

 

لازانیا  4 ورق

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

پنیر خامه‌ای  یك و یك دوم پیمانه

 

پنیر موزارلا رنده كرده  350 گرم

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- شهین کبیری

 

نیمی از روغن زیتون را همراه با كره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید حالا ژامبون، پیاز، كرفس و هویج را بیفزائید و تفت دهید. تا نرم شوند سپس گوشت را افزوده و پیوسته هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر كند.

اكنون آب گوشت، رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را بیفزائید و صبر كنید تا گوشت بپزد سپس 2 قاشق سوپخوری از باقیمانده روغن را در تابه دیگری بریزید و سوسیس‌ها را در آن سرخ كنید به مواد قبلی بیفزائید. سپس پنیر پارمزان و خرده نان را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا در قابلمه مناسبی آب و كمی نمك بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه ورقه‌های لازانیا را در آب جوش قرار دهید تا كمی نرم شود. سپس از آب خارج كنید. ظرف نسوزی را چرب كنید و یك ردیف لازانیا در آن بچینید. حالا مخلوط گوشت را روی آن بریزید و دو ورقه دیگر لازانیا روی آن بگذارید.

اكنون تخم‌مرغ و پنیر خامه‌ای را با یكدیگر مخلوط كنید و روی آخرین ورقه لازانیا بریزید و رویش پنیر موزارلا و جعفری بپاشید حالا ظرف را در مایكروویو با قدرت 100 یا 900 وات به مدت10 دقیقه قرار دهید. تا پنیر ذوب و طلائی رنگ شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش لازانیاآشپزباشیشهین کبیریلازانیای گوشت با پنیر موزارلالازانیای گوشتلازانیا با پنیرلازانیا با پنیر موزارلا تعداد بازديد: 2779 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است