Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:32

نودل با مرغ، كدو و سیب‌زمینی

نودل با مرغ، كدو و سیب‌زمینی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

نودل 500 گرم

 

نمك به میزان لازم

 

پیاز خردكرده 1 عدد ریز

 

 فیله گوساله خردكرده  250 گرم

 

فیله مرغ خردكرده  500 گرم

 

كدو حلوائی مكعبی خردكرده 500 گرم

 

سیب‌زمینی خردكرده 500 گرم

 

آب  375 میلی‌لیتر (1/5 پیمانه)

 

قرص عصاره مرغ  1 عدد

 

خامه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

اُرگانو 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه نودل و نمك را بیفزائید و صبر كنید تا نودل بپزد. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید نیمی از پیاز و گوشت را در آن تفت دهید و بعد فیله مرغ را بیفزائید و بگذارید گوشت قهوه‌ای رنگ شود.

 اینك كدو را بخارپز كنید و همراه با نودل به مخلوط گوشت بیفزائید. آن‌گاه سیب‌زمینی را در مخلوط آب، قرص عصاره مرغ و باقیمانده پیاز بپزید و در دستگاه مخلوط‌كن پوره كنید.

سپس خامه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون پوره را در ظرف مناسبی بكشید و مخلوط فراهم‌كرده را رویش بریزید و با ارگانو بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش نودلانواع نودلطرز تهیه نودلمواد اولیه نودلنودلنودل با مرغنودل با كدونودل با سیب‌زمینی تعداد بازديد: 1518 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است