Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:14

پات اوفو

پات اوفو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 8-10 نفر

روغن زیتون  به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد درشت

گوشت مغز ران گوسفندی (خرد کرده) یک کیلو‌ونیم

نمک و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

تره‌فرنگی خرد کرده  2 ساقه

کرفس خرد کرده 2 ساقه

هویج خرد کرده 2 عدد متوسط

شلغم (حبه قندی خرد کرده) 2 عدد درشت

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

در قابلمه مناسبی قدری روغن زیتون بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید. آنگاه پیاز را بیفزائید و قدری تفت دهید تا نرم و سبک شود.

حالا گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه آب گرم به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید.

اینک تره فرنگی، کرفس، هویج و شلغم را در قدری روغن تفت دهید و به خوراک اضافه کنید تا پخته و جا افتاده شود.

حالا خوراک را (باید کم آب باشد) برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: آشپزی مللغذای خوشمزهآشپزباشیاعظم گلزارمنشخوراک خوشمزهغذای فرانسویخوراک فرانسویخوراک لذیذ تعداد بازديد: 1073 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است