Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:12

كوكوی كدو سبز

كوكوی كدو سبز

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كدو سبز 180 گرم

 

سیر 1 حبه

 

پودر آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

 

ریحان خشك آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

جعفری خرد كرده 1 دسته‌ی 50 گرمی

 

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آرد 100 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – ایران کوهستانی

 

كدوها را بشوئید و با رنده‌ درشت، رنده كنید. آن‌گاه كدو، سیر، آویشن، ریحان، جعفری، تخم‌مرغ، نمك، فلفل و آرد را در كاسه‌ مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید.

حالا تابه‌ مناسبی را روی اجاق بگذارید و قدری روغن در آن بریزید و بگذارید داغ شود.

سپس هر بار به اندازه‌ یك قاشق سوپخوری، از مایه‌ فراهم كرده بردارید و در روغن بریزید. رویش را با پشت قاشق، صاف كنید و بگذارید دو طرفش برشته و سرخ شود.

حالا كوكو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سالاد سبزی میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با کدوانواع کوکوکوکوآموزش کوکوكوكوی كدو سبزکوکوی کدو تعداد بازديد: 246 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است