Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:12

فيش ‌اند چيپس

فيش ‌اند چيپس

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 1/5 كیلوگرم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

فیله‌ی ماهی تیلاپیا 8 تكه (960 گرم)

 

مواد لازم برای تهیه‌ی مایه‌ی مخصوص

 

آرد 75 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب گرم 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس تارتار

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

دوغ بی‌نمك 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز ریز خرد كرده  25 گرم (1 عدد)

 

كیپر ریز خرد كرده 2 قاشق چایخوری

 

جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق چایخوری

 

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

آشپزباشی- سحر سامانی

 

پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و سیب‌زمینی را خلالی خرد كنید و به مدت 30 دقیقه در آب سرد نگه دارید. سپس آن‌ها را در آبكش بریزید و خشك كنید.

روغن را در تابه‌ی عمیق و بزرگی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را در سه نوبت در روغن سرخ كنید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیش گرفته شود.

اكنون فیله‌های ماهی را در مایه‌ی فراهم كرده فرو برید و در روغن داغ سرخ كنید.

حالا فیله‌های ماهی را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

اكنون ماهی را با سیب‌زمینی سرخكرده و سس تارتار میل كنید.

روش تهیه‌ی مایه‌ی مخصوص: آرد و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی الك كنید.

آن‌گاه آب، زرده‌ی تخم‌مرغ و روغن را به تدریج به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

روی ظرف را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه مایه را كنار بگذارید.

حالا سفیده‌ی تخم‌مرغ را در ظرف كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

اینك سفیده‌ی تخم‌مرغ را در دو مرحله به مایه‌ی فراهم كرده بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پف سفیده‌ی تخم‌مرغ از بین نرود!

روش تهیه‌ی تارتار: در ظرف كوچكی همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: n (در fish n chips)، علامت اختصاری كلمه And است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآشپزی با سیب زمینیآشپزی با ماهیآشپزی دریاییفيش ‌اند چيپسفیله ماهی تعداد بازديد: 1298 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است