Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 08:29

فتوچینی با فیله مرغ

فتوچینی با فیله مرغ

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پاستا فتوچینی 450 گرم

 

فیله‌ مرغ 600 گرم

 

روغن كنجد 2 قاشق سوپخوری

 

سس كچاپ 1 قاشق سوپخوری

 

 براكلی بخارپز كرده 350 گرم

 

فلفل چیلی قرمز 2 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

در ظرف مناسبی، تا نیمه آب بریزید و 1 قاشق سوپخوری نمك به آن بیفزائید و درون دستگاه مایكروویو قرار دهید. آن‌گاه دستگاه را با قدرت 100 درصد یا 900 وات روشن كنید و 5دقیقه زمان بدهید تا آب بجوشد.

آن‌گاه پاستا را در آب جوش بریزید و 3- 5 دقیقه‌ی دیگر در مایكروویو بگذارید تا بپزد. سپس آن را در آبكش بریزید. حالا فیله‌های مرغ را در مخلوط نمك، فلفل، روغن كنجد و سس كچاپ بخوابانید و چند دقیقه كنار بگذارید.

حالا فیله‌های مزه‌دار شده را روی صفحه‌ كوتاه مایكروویو قرار دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، برشته كنید. اكنون فتوچینی را بین 4 بشقاب غذاخوری تقسیم كنید، فیله‌های مرغ را نیز روی فتوچینی بگذارید و با براكلی و چیلی خردكرده بیارائید.

برچسب ها: غذا با مرغفتوچینیفتوچینی با فیله مرغانواع فتوچینیآشپزی با فیلهپخت فتوچینی تعداد بازديد: 1340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است