Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 12:06

گراتن سیب‌زمینی و سوسیس

گراتن سیب‌زمینی و سوسیس

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 750 گرم

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد كرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای زرد خرد كرده 1 عدد

 

كنسرو ذرت 100 گرم

 

سوسیس حلقه‌ای خرد كرده 4 عدد

 

ژامبون رشته‌ای خرد كرده 100 گرم

 

كنسرو گوجه فرنگی 1 قوطی 200 گرمی

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پودر چیلی 1 پینچ

 

پنیر گودای رنده كرده 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ مایه‌‌ پنیری

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

آرد سمولینا 50 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تره‌ خرد كرده 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

سیب‌زمینی‌ها را بپزید و مراقب باشید له نشود. بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. سپس 3 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در تابه‌ مناسبی بریزید، پیاز و سیر را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

آن‌گاه حرارت را اندكی زیاد كنید، فلفل‌ها، ذرت، سوسیس و ژامبون را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها را خرد كنید و به مواد درون تابه اضافه كنید. اكنون صبر كنید تا مخلوط فراهم كرده بپزد و اندكی غلیظ شود.

سپس نمك، فلفل و پودر چیلی را به آن بیفزائید. پوست سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و به ضخامت 5 میلیمتر، ورقه‌ای خرد كنید. اینك ظرف نسوز و مناسبی بردارید و آن را با باقیمانده‌ روغن چرب كنید.

حال نیمی از ورقه‌های سیب‌زمینی را كف ظرف بچینید و نیمی از مخلوط سبزی و سوسیس را رویش بریزید. آن‌گاه مایه‌ پنیری را بیفزائید و صاف كنید و با باقیمانده‌ مخلوط سبزی و سوسیس روی این مایه را بپوشانید.

اینك باقیمانده‌ ورقه‌های سیب‌زمینی را به گونه‌ای كه لبه‌ی آنها روی هم قرار بگیرد، روی گراتن بچینید و پنیر گودا بپاشید. اكنون گراتن را به مدت تقریبی 40 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شود، در  فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد بپزید.

روش تهیه‌ مایه‌ پنیری: زرده‌های تخم‌مرغ، پنیر، آرد سمولینا، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

حالا سفیده‌های زده شده را به مایه‌ پنیری بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. سپس تره را به آن بیفزائید.

یادآوری: اگر آرد سمولینا در دسترس نبود از 38 گرم (یك‌چهارم پیمانه) آرد سفید استفاده كنید.

 

برچسب ها: گراتنانواع گراتنآشپزی با سوسیسگراتن سیب‌زمینیگراتن سوسیسطرز تهیه گراتن سیب‌زمینی تعداد بازديد: 1576 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است