Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:13

فنجان‌های مرغ و ترخون

فنجان‌های مرغ و ترخون

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر فيلو 12 ورق مربعی شکل

 

مواد لازم میانی:

 

سینه مرغ پخته و خرد کرده 1 عدد

 

انگور نیمه کرده یک دوم پیمانه

 

کرفس خرد کرده 1 ساقه

 

پیازچه خرد کرده 1 ساقه

 

سس مایونز 1 قاشق سوپخوری

 

ماست یک سوم پیمانه

 

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

 

سس خردل 1 قاشق چایخوری

 

ترخون خرد کرده 1 قاشق چایخوری

 

نمک یک دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه به میزان لازم

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

قالب‌های مافین را چرب کنید و خمیر فيلو را در آن‌ها قرار دهید و با دست آن را به شکل قالب درآورید. آن‌گاه قالب‌ را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و خمیر‌ را به مدت تقریبی  4-6 دقیقه، بپزید.

سپس بگذارید خمیر‌ پخته خنک شود. حالا داخل آن‌ها را با مواد میانی فراهم کرده، پر کنید و دست کم یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: انواع پیش غذافنجان‌های مرغ و ترخونفنجان مرغفنجان ترخوناردور مرغ تعداد بازديد: 1284 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است