Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 10:52

خوراک مرغ و پوره سیب زمینی

خوراک مرغ و پوره سیب زمینی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 40 گرم

 

پیاز خرد کرده 200 گرم

 

هویج خلالی خرد کرده 400 گرم

 

سینه مرغ مکعبی خرد کرده 1 کیلوگرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 500 میلی لیتر

 

سس خردل 2 قاشق سوپخوری

 

زرده تخم مرغ 2 عدد

 

خامه 60 میلی لیتر

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

ترخون خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه پوره سیب‌زمینی:

 

سیب زمینی خرد کرده 1 کیلوگرم

 

کره 20 گرم

 

خامه 125 میلی لیتر

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز و هویج را در آن تفت دهید. حالا پیاز و هویج را از تابه درآورید و مرغ را در تابه بریزید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

سپس مرغ را نیز از تابه خارج کنید و آرد را بیفزائید و تفت دهید تا بوی آرد به مشام برسد. اکنون آب مرغ و خردل را با هم مخلوط کنید و کم‌کم به آرد بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس مرغ، پیاز و هویج را به سس بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مرغ بپزد. اینک زرده تخم‌مرغ، خامه، آبلیمو و ترخون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا سس فراهم کرده را به خوراک بیفزائید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و همراه با پوره سیب‌زمینی فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه پوره سیب‌زمینی: سیب‌زمینی‌ها را بپزید و همراه با کره و خامه پوره کنید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید به پوره سیب‌زمینی؛ سیر برشته و له کرده، آب پرتقال، پیازچه خرد کرده، جوز و سبزیجات معطر ریز خرد کرده بیفزائید.

 

برچسب ها: خوراک مرغانواع خوراکخوراک مرغ و پوره سیب زمینیخوراک مرغ با پورهخوراک مرغ و سیب زمینی تعداد بازديد: 3164 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است