Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:42

بلدرچین با سس پرتقال

بلدرچین با سس پرتقال

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن 50 گرم

 

بلدرچین 1 عدد

 

پیاز كوچك و خردكرده 1عدد

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

زعفران  به میزان لازم

 

آب  به میزان لازم

 

مواد لازم سس پرتقال

 

كره  25 گرم

 

آرد  1 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال 250  میلی‌لیتر

 

خلال پرتقال شیرین‌شده  1 قاشق سوپخوری

 

شكر  1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

قابلمه مناسبی روی اجاق بگذارید. روغن را در آن بریزید و بلدرچین را در آن سرخ كنید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و پس از یكی دو دقیقه تفت دادن، نمك، فلفل، زعفران و آب را اضافه كنید و در قابلمه را بگذارید تا بلدرچین بپزد و آبش كشیده شود.

اكنون سس پرتقال را روی بلدرچین بریزید و در حدود 8 دقیقه دیگر آن را روی حرارت ملایم نگه دارید. اینك بلدرچین را درون پوسته پرتقال بگذارید، در ظرف مناسبی قرار دهید و سس رویش بریزید.

روش تهیه سس پرتقال

در تابه كوچكی، كره را آب كنید و آرد را در آن تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آن‌گاه، آب پرتقال را بیفزائید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود. بعد از روی حرارت بردارید. اینك خلال پرتقال و شكر را با آن مخلوط كنید. حالا سس آماده مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسس پرتقالآشپزی با بلدرچینآشپزباشیبلدرچین با سس پرتقالبلدرچین با سسروش تهیه بلدرچینمواد لازم سس پرتقالتهیه بلدرچین در سس تعداد بازديد: 1196 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است