Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:13

ساردین با لیمو

ساردین با لیمو

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

كنسرو ماهی ساردین 2 قوطی

 

گوجه‌فرنگی حلقه‌كرده 3 عدد متوسط

 

روغن زیتون یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

 

پوست لیموی رنده‌كرده 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2/5 قاشق چایخوری

 

سیر له‌كرده 2حبه

 

جعفری تازه و خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

ارگانوی تازه  وخردكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

شكم ساردین‌ها را برش دهید، شكمبه‌ی آن‌ها را دور بریزید و استخوان ماهی‌ها را بیرون بكشید.

حالا ماهی‌ها را پهن كنید، حلقه‌های گوجه‌فرنگی را در تابه‌ای قرار دهید و ماهی‌ها را از قسمت پوست روی حلقه‌‌های گوجه‌فرنگی بچینید.

سپس روغن، پوست لیموی رنده‌كرده، آبلیمو و سیر را مخلوط كنید و روی ماهی‌ها بریزید.

جعفری و ارگانو را نیز روی آن بپاشید.

حالا ماهی‌ها را بدون گذاشتنِ در، در دمای متوسط فر، (تاون)، در حدود 7 دقیقه حرارت دهید تا خوب بپزند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت ماهیآشپزی با ماهیآشپزی دریاییغذای دریائیآشپزباشیساردین با لیمو تعداد بازديد: 1178 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است