Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 02:35

اسپاگتی با سس پِستو

اسپاگتی با سس پِستو

shooroshirin1

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

سیر له كرده 3 حبه

 

گردو 200 گرم

 

دانه‌ صنوبر (چلغوز) 3 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 125 میلی لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

 نمك و فلفل به میزان لازم

 

ریحان 200 گرم

 

اسپاگتی 500 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 50 گرم

 آشپزباشی – پوراندخت نمیرانیان

 

سیر، گردو، دانه‌ صنوبر، روغن زیتون، نمك، فلفل و ریحان را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا سس صاف و یكدستی به دست آید.

اسپاگتی را در آب‌جوش بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید و بعد آبكش كنید. آن‌گاه اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و سس پستو و پنیر را رویش بریزید و میل كنید.

برچسب ها: انواع اسپاگتیاسپاگتیآموزش اسپاگتیطرز تهیه اسپاگتیاسپاگتی با سس پِستوپخت اسپاگتی تعداد بازديد: 958 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است