Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:16

رولت‌ پن کيك تخم مرغ

رولت‌ پن کيك تخم مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد

 

فلفل سفید یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

آرد سفید 50 گرم

 

آرد سیب‌زمینی 2 قاشق چایخوری

 

نمك دریا یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پیازچه‌ی خرد كرده 1-2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید، فلفل را بیفزائید و خوب هم بزنید. آرد سفید، آرد سیب‌زمینی و نمك را در ظرف دیگری بریزید و مخلوط كنید و وسط آن حفره‌ای بسازید. آن‌گاه آب را در این حفره، بریزید و مخلوط كنید.

یك‌چهارم از تخم‌مرغ همزده را نیز به آرد بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. سپس پیازچه را به باقیمانده‌ی تخم‌مرغ افزوده و مخلوط كنید.

اكنون تابه‌ای را به قطر 18 سانتیمتر، چرب كنید و روی اجاق بگذارید. نیمی از مایه‌ی فراهم كرده‌ی پن‌كیك را در آن بریزید و بگذارید روی پن‌كیك ببندد.

حالا نیمی از مخلوط تخم‌مرغ و پیازچه را رویش بریزید و صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد. اینك پن‌كیك را با كمك كفگیر، در تابه رول كنید و چند دقیقه‌ی دیگر روی اجاق نگه دارید تا طلائی رنگ شود.

به همین ترتیب رول‌های پن‌كیك را آماده نمائید و در صورت دلخواه، با سس چیلی میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع رولتآموزش رولتآشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغرولت‌ پن کيك تخم مرغرولت پن کیکپن کیک تعداد بازديد: 1554 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است