Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 18:02

ترین قارچ و گوشت

ترین قارچ و گوشت

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره 30 گرم

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 2 حبه

بیکن خرد کرده 3 برش

پیازچه خردکرده 1ساقه

گوشت چرخکرده (بدون چربی) 800 گرم

خردل 1 قاشق سوپخوری

خرده نان  به میزان لازم

جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

مریم گلی 1 قاشق سوپخوری

قارچ کوچک 200 گرم

مواد لازم کرم پنیر:

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد کرده 1 ساقه

مریم گلی1 قاشق سوپخوری

خردل 1 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای  50 گرم

ماست چکیده یک‌چهارم پیمانه

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

کره و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه سیر، بیکن و پیازچه را تفت دهید.

حالا مواد را از روی حرارت برداشته تا خنک شود. سپس به همراه گوشت، خردل، خرده نان، جعفری و مریم گلی در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید.

اینک قالب لوف 21×14 را با کاغذ روغنی بپوشانید نیمی از گوشت را در قالب بریزید و بفشارید، قارچ‌ها را رویش قراردهید و باقیمانده گوشت را اضافه کنید و سطح آن را صاف کرده و بفشارید تا منسجم شود.

حالا روی قالب را با فویل بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 1 ساعت بپزید.

اینک ترین را از قالب خارج کرده و با کارد تیزی برش بزنید و به همراه کرم پنیر آن را سرو نمائید.

روش تهیه کرم پنیر:‌ روغن زیتون، پیازچه، مریم گلی، خردل، پنیر خامه‌ای و ماست چکیده را مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزی مللغذای خوشمزهغذای راحتطرز تهیه ترینترین قارچ و گوشتمواد لازم برای تهیه ترینآشپزی مدیترانه تعداد بازديد: 42 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است