Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:10

باباغَنوش با گوشت بره

باباغَنوش با گوشت بره

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی بره 500 گرم

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

مخلوط سبزی‌های معطر 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

نان پیتا 4 عدد

 

باباغنوش 250 گرم

 

برگ‌های ریز كاهو 50 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی باباغنوش

 

بادمجان متوسط 2 عدد

 

سیر پوست‌كنده 2 حبه

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

ارده 2 قاشق سوپخوری

 

پودر گردو 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 4 تا 5 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا فیله‌‌ی بره، پوست لیمو، مخلوط سبزی و روغن زیتون را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.

حالا فیله را در تابه‌ی بزرگی بگذارید و روی حرارت تند تفت دهید.

آن‌گاه، رویش را بپوشانید و بعد از گذشت 10 دقیقه، آن را به قطعات خیلی نازك ببرید.

اینك نان را برش بزنید و باباغنوش را لای آن بریزید، سپس قدری گوشت و كاهو نیز در آن قرار دهید.

غذا آماده‌ی میل‌كردن می‌باشد.

روش تهیه باباغنوش

ابتدا بادمجان را كبابی كنید، پوست آن را بگیرید و همراه با سیر، روغن زیتون، نمك و فلفل در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید تا كاملاً نرم و یكدست شود.

اینك باباغنوش را در ظرف مناسبی بریزید. ارده، گردو و‌ آبلیمو را بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا آن را یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده‌ی مصرف شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای مللغذای پیک نیکیآشپزی لبنانیپیش غذاآشپزباشیباباغنوش با گوشت برهروش تهیه باباغنوش تعداد بازديد: 1135 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است