Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 18:35

اسپاگتی پسکارا

اسپاگتی  پسکارا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4نفر

سیر له کرده  1 حبه

کره  50 گرم

قارچ  150 گرم

سرکه بالزامیک 6 قاشق سوپخوری

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

خامه  100گرم

اسپاگتی پخته  500 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

گرمسیر را با قدری کره تفت دهید، آن‌گاه قارچ را بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب آن کشیده شود.

سپس سرکه، سس سویا، نمک و خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

حالا اسپاگتی را نیز افزوده و با سس مخلوط نمائید.

یادآوری: پسکارا شهری در کشور ایتالیاست.

برچسب ها: آشپزباشیکیان رنجبراسپاگتی پسکاراطرز تهیه اسپاگتی پسکاراطرز تهیه انواع اسپاگتی تعداد بازديد: 1475 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است