Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 03:51

پيتزای گريل

پيتزای گريل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي تهيه خمير:

آرد..............يك و يك دوم پيمانه

خمير مايه.............دو و يك چهارم قاشق چايخوري

شكر...............1 قاشق سوپخوري

نمك................1 قاشق سرخالي سوپخوري

آب داغ.................يك و يك چهارم پيمانه

روغن زيتون.................2 قاشق سوپخوري

 

مواد لازم جهت رويه پيتزا:

فيله مرغ  ..............3 عدد

روغن زيتون..................4 قاشق سوپخوري

پودر سير...........  1 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل................به ميزان لازم

آب ليمو تازه.............1 قاشق سوپخوري

بادمجان برش داده شده متوسط.................2 عدد

پياز تكه شده.................1 عدد

گوجه فرنگي.................. 2 عدد

سركه بالزاميك.................1 قاشق سوپخوري

رزماري تازه...............1 قاشق سوپخوري

پنير پيتزا گودا رنده شده...................1 پيمانه  

روش‌تهیه

ابتدا خمير را آماده كنيد. آرد الك شده را در كاسه‌اي ريخته، به ترتيب خمير مايه، شكر، نمك را اضافه كنيد و بعد آب و روغن زيتون را اضافه كرده و ورز دهيد تا مواد كاملاً مخلوط شود. آنگاه در كيسه‌اي خمير را به مدت 1 تا يك و نيم ساعت قرار دهيد تا خمير آماده شود. مرغ‌ها را در كمي روغن زيتون، پودر سير، نمك، فلفل و آب‌ليمو مزه‌دار كنيد. بادمجان‌، پياز، گوجه فرنگي و يك قاشق سوپخوري روغن زيتون را در ظرفي ريخته بگذاريد مدتي بماند. بعد از نيم ساعت مرغ‌ها را روي گريل برقي، هيزمي يا گازي كباب كنيد و به ترتيب بادمجان‌، پياز و گوجه‌فرنگي را كباب كنيد به حدي كه خط گريل روي آن‌ها پيدا شود. وقتي آماده شد كنار بگذاريد تا مواد سرد شود كه بتوانيم فيله‌ها را باريك برش بزنيم.

در ظرفي سركه بالزاميك، روغن زيتون، رزماري، كمي نمك و فلفل مخلوط كرده و بادمجان‌، گوجه، پياز را با آن مخلوط كنيد. وقتي خميرتان آماده شد، روي سطحي آرد بپاشيد و با وردنه خمير را به شكل دلخواه(بيضي، دايره، مربع باز نماييد. وقتي گريل داغ شد خمير را بر روي آن پهن كيند، زماني كه روي سطح خمير حباب تشكيل شد وخط‌هاي گريل بر روي آن نمايان گرديد نان را برداريد و مواد مخلوط شده را بر روي آن قسمت از نان كه خط گريل افتاده بريزيد. وقتي كاملاً روي نان پوشيده شد در آخر پنير رنده شده را اضافه كرده و كمي ارگانو بر روي آن بپاشيد و بگذاريد با شعلة كم گريل پنير كمي آب شود و خمير آماده گردد. ميزان ماندن و آماده شدن بستگي به گريل شما دارد. به دليل اين كه گريل‌ها حرارت متقارني دارند.

برچسب ها: پیتزاپنیر پیتزامایه خمیرطرز تهیه پیتزاخمیر پیتزاپیتزا خانگی تعداد بازديد: 228 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است