Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 17:28

پیتزای مرغ باربکیو

پیتزای مرغ باربکیو

shooroshirin

0 0

متوسط

8 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 عدد

سینة مرغ مکعبی خرد کرده       400 گرم
پودر سیر      1 قاشق چایخوری
آب پیاز      50 گرم
سس سویا      4 قاشق سوپخوری
نمک     به میزان لازم
خمیر پیتزا      4 عدد
سس پیتزا      200 گرم
پنیر موزارلا      150 گرم
گوجه گیلاسی      به میزان لازم 

آشپزباشی - کیان رنجبر :

روش‌تهیه

مرغ را به همراه پودر سیر، آب پیاز، سس سویا و نمک مزه‌دار کنید. آن‌گاه خمیر را در ظرف پیتزا پهن کرده و سطح آن را به سس آغشته کنید و پنیر را بیفزائید. سپس تکه‌های مرغ را که در ماهیتابه و یا کباب‌پز کباب کرده‌اید اضافه کنید و گوجه را نیز بیفزائید. اینک پیتزا را در فر گرم کرده  با دمای 220 درجة سانتیگراد به مدت 8 دقیقه بپزید.

برچسب ها: پیتزاکیان رنجبرپیتزا مرغ باربکیوآشپزی با ماکروویوطرز تهیه پیتزا مرغ باربکیو تعداد بازديد: 113 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است