Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:13

سينۀ مرغ پر شده با براکلی

سينۀ مرغ پر شده با براکلی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

سینه مرغ 6 عدد درشت

ژامبون 3 ورق

براکلی گلچه كرده 250 گرم

پيازچه خرد كرده 2 ساقه

پنير چدار رنده كرده 115 گرم

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

پاپريكا يك‌دوم قاشق چايخوری

خرده نان 160 گرم

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

آرد 1 قاشق سوپخوری

كره آبكرده 3 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

سینه مرغ را روی تخته كار گذاشته و با استيك كوب بكوبيد تا نرم و پهن شود. آن‌گاه روی هر سينه يك ورق ژامبون بگذاريد و يك سوم از مخلوط براکلی، پيازچه و پنير چدار را قرار دهيد و از لبه به آرامی رول كنيد.

حالا آن را در سلفون محكم بپيچيد و دو سرش را محكم كنيد، به همين ترتيب بقيه را نیز آماده كنيد.

سپس رول‌های مرغ را در ظرف مناسب مايكروويو قرار دهيد و به مدت تقریبی 10 دقيقه با قدرت صد در صد يا 900 وات درون مايكروويو بپزيد. اينك رول‌ها را از مايكروويو خارج كنيد و از سلفون بيرون آوريد.

سپس رول‌ها را به تخم‌مرغ همزده آغشته كنيد و در مخلوط پودر پاپريكا، خرده نان، جعفری، نمك، فلفل و آرد بغلتانيد.

حالا كف ظرف مناسب مايكروويو را با كره آغشته كنيد و رول‌ها را در آن قرار دهيد و به مدت 20 دقيقه با پخت ترکیبی مايكروويو و گريل آنها را برشته كنيد.

يادآوری: پس از پيچيدن سینه مرغ در سلفون با نوك خلال دندان روی سلفون را چند سوراخ ايجاد كنيد.

برچسب ها: آشپزباشیآعظم گلزارمنشانواع غذا با ماکروویوسینه مرغ پرشده با براکلی تعداد بازديد: 1408 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است