Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:54

ساق مرغ كنجدی

ساق مرغ كنجدی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له‌كرده 3 حبه

 

زنجفیل رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی گراماسالا یك چهارم قاشق چایخوری

 

سس چیلی شیرین 2 قاشق سوپخوری

 

سس گوجه‌فرنگی 60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

ران مرغ 8 عدد

 

كنجد 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- شهین کبیری

 

ابتدا در كاسه‌ی مناسبی، عسل، سیر، زنجفیل، ادویه، سس چیلی و سس گوجه‌فرنگی را مخلوط كنید.

ران‌‌های مرغ را به این سس آغشته نمائید و یك ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا ران‌ها را در ظرف مناسبی بچینید، سپس از سُس فراهم‌كرده، با قلم‌مو روی آن‌ها بمالید.

حالا ظرف را بدون درپوش داخل دستگاه ببرید و با قدرت 100 درصد، به مدت 20 دقیقه ران‌های مرغ را بپزید.

اكنون دانه‌های كنجد را در ظرف مناسبی بریزید و بدون درپوش، داخل دستگاه ببرید و با قدرت 100درصد، حدود 3 دقیقه برشته كنید.

در طول برشته كردن، 2 بار آن را هم بزنید.

سپس باقیمانده‌ی سس را در ظرف مناسبی بریزید، درون دستگاه بگذارید و با قدرت 100درصد، حدود 2 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.

اینك این سس را روی ران‌‌های مرغ بمالید و كنجد بپاشید. اكنون غذا آماده‌ی مصرف می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مایکروویومرغ برشتهمایکروفرآشپزباشیآشپزی با ماکیانساق مرغ كنجدی تعداد بازديد: 1921 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است