Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:54

كَسِرول جگر

كَسِرول جگر

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

جگر گوسفند یا مرغ 750 گرم

 

كره 90 گرم

 

ژامبون گوشت دودی خلالی خردكرده 6 ورق

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

پیاز خردكرده 2 عدد

 

قرص گوشت 2 عدد

 

آب گرم  2 پیمانه

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی  2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی خردكرده 400 گرم

 

كرفس خردكرده 3 ساقه

 

تره‌فرنگی 2 ساقه

آشپزباشی

 

ابتدا جگر را باریك و خلالی خرد كنید. بعد كره را در ظرف نسوز مخصوص مایكروویو بریزید و جگر را به آن اضافه كنید.

سپس ظرف را با درپوش درون مایكروویو بگذارید و 8 دقیقه با قدرت بالا بپزید. در این فاصله، آن را گاهی هم بزنید.

آن‌گاه ژامبون، سیر و پیاز را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر با قدرت بالا بپزید.

اینك قرص عصاره‌ی گوشت را در آب گرم حل كنید.

آرد، رب گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی، كرفس و تره‌فرنگی را به آن بیفزائید و روی مخلوط فراهم كرده بریزید و به‌مدت 8 دقیقه‌ی دیگر، با درپوش و با قدرت متوسط بپزید.

اكنون كَسِرول، آماده‌ی پذیرائی می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکآشپزی با مایکروویومایکروفرآشپزباشیآشپزی با جگرآموزش کسرولکسرول جگر تعداد بازديد: 1376 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است