Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1397 - 00:35

كتلت سبزی و ژامبون با كاری

كتلت سبزی و ژامبون با كاری

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی خرد كرده 500 گرم

 

آب جوش 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

كره 30 گرم

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

ژامبون ریز خرد كرده 6 برش

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد كوچك

 

سیر له كرده 1 حبه

 

پودر كاری 1قاشق سوپخوری

 

كدوی رنده كرده 2 پیمانه

 

هویج رنده كرده 2 پیمانه

 

آرد سوخاری 1 پیمانه

 

كورن‌فلكس 1 پیمانه

 

روغن 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا سیب‌زمینی و آب را در ظرف مناسب مایكروویو بریزید و با درپوش در مایكروویو بگذارید، آن‌گاه مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات، 10دقیقه روشن كنید تا سیب‌زمینی بپزد.

سپس ظرف را از دستگاه بیرون آورید و همینكه سیب‌زمینی خنك شد آن را پوره كنید.

حالا كره، خامه، تخم‌مرغ، ژامبون، پیاز، سیر، پودر كاری، كدو، هویج، آرد سوخاری و پوره‌ی سیب‌زمینی را با هم مخلوط كنید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون این مایه را به 8 قسمت تقسیم كنید. حالا هر بار یك بخش از آن را بردارید و به شكل بیضی درآورید و در كورن فلكس بغلتانید.

سپس سینی مناسب مایكروویو را چرب كنید، كتلت‌ها را در آن بچینید و در مایكروویو قرار دهید. آن‌گاه مایكروویو را با قدرت 100درصد یا 900 وات به مدت 8 -10 دقیقه روشن كنید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید كتلت‌ها را بعد از پختن، 8 دقیقه گریل كنید تا برشته‌تر شوند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیکوکو و کتلتانواع کتلتآموزش کتلتكتلت سبزیکتلت ژامبوندستور کتلت تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است