Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 19:19

چاتنی پیاز و گوجه‌فرنگی

چاتنی پیاز و گوجه‌فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 گوجه فرنگی خرد کرده 6 عدد متوسط (1 کیلوگرم)

 

پیاز ریز خرد کرده  2 عدد متوسط (300 گرم)

 

سیب پوست کنده و ریز خرد کرده 2 عدد متوسط (300 گرم)

 

نمک 1 قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

دانه خردل آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

 

ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

پودر کاری 2 قاشق چایخوری

 

شکر قهوه‌ای 250 گرم (یک و یک‌چهارم پیمانه)

 

سرکه سفید 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

 

آبلیمو 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

همه مواد لازم را در ظرف شیشه‌ای مناسب مایکروویو بریزید و بدون در، به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانی‌که غلیظ شود، با قدرت صد در صد در مایکروویو قرار دهید. در این میان 3 بار چاتنی را هم بزنید. حالا چاتنی را در شیشه استریل کرده گرم بریزید و درش را محکم ببندید.

یادآوری: این چاتنی تا 2 ماه در یخچال قابل نگه‌داری است.

 

برچسب ها: چاتنیچاتنی پیاز و گوجه‌فرنگیچاتنی پیازچاتنی گوجه فرنگیچاشنی پیاز تعداد بازديد: 796 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است