Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:05

پاستا چهار پنیر

پاستا  چهار پنیر

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

سیر له کرده .....................  یک حبه

کره  ........................... به میزان لازم

پاستا پخته ..........................300 گرم

پنیر خامه ای  ............................ 50 گرم

پنیر چدار .......................20 گرم

پنیر پارمسان ........................... 10 گرم

پنیر موزارلا ....................... 20 گرم

شیر.......................... 50 میلی لیتر

خامه ........................ 50 گرم

سیاه دانه ....................به میزان دلخواه

روش‌تهیه

در ظرف مناسبی کره را آب کنید و سیر را درآن تفت دهید.آن گاه پاستا را به آن بیفزائید و پس از گرم شدن مخلوط پنیرها، شیر و خامه را بیفزائید و حرارت را کم کنید تا پنیرها کاملا آب شوند و سطح پاستا را بگیرند.اینک پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید و با سیاه دانه بیارائید.

برچسب ها: پاستاپنیر پارمسانپنیر چدارطرز تهیه پاستاپنیر موزارلاپاستا چهار پنیر تعداد بازديد: 223 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است