Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 09:16

گراتن سیب زمینی استامبولی

گراتن سیب زمینی استامبولی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 60 گرم

 

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک

 

خرده نان 25 گرم

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

پودر پاپریکا یک چهارم قاشق چایخوری

 

سیب زمینی استامبولی 1 کیلوگرم ریز

 

آب 60 میلی لیتر

 

پنیر چدار 50 گرم

 

پنیر موزارلا 50 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

کره و پیاز را در ظرف شیشه‌ای مناسب مایکروویو بریزید و بدون در به مدت تقریبی 10 دقیقه با قدرت صد در صد یا 900 وات در مایکروویو قرار دهید. در این میان چند بار آن را هم بزنید تا پیاز سبک و طلائی رنگ شود.

آن‌گاه در ظرفی خرده‌نان، نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پیازداغ را مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا سیب‌زمینی‌ها را با آب 13-15 دقیقه در ظرف مناسب مایکروویو با قدرت صد در صد یا 900 وات بپزید.

سپس پوست سیب‌زمینی‌ها را گرفته در ظرف مناسبی قرار دهید و از مخلوط آماده کرده روی سطح سیب‌زمینی‌ها بدهید و رویش را با هر دو پنیر بپوشانید.

اینک سیب‌زمینی‌ها را درون مایکروویو قرار دهید و با پخت ترکیبی مایکروویو و گریل 10 دقیقه دیگر بپزید تا سطح آن برشته شود.

یادآوری: در صورت نیاز می‌توانید برای برشته شدن از پایه بلند استفاده کنید.

 

برچسب ها: گراتنآشپزی با مایکروویوگراتن سیب زمینی استامبولیگراتن سیب زمینیسیب زمینی استامبولی تعداد بازديد: 918 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است