Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 19:05

خوراک مرغ و کره

خوراک مرغ و کره

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 سینه مرغ 2 عدد(حدود 1 کیلوگرم)

 

ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری

 

سیر له کرده1 حبه

 

زنجفیل رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری

 

سرکه سفید 1 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

ماست 80 میلی لیتر

 

کره 50 گرم

 

پیاز خرد کرده 1 عدد

 

چوب دارچین 1 عدد

 

نمک 1 قاشق چایخوری

 

پاپریکا1 قاشق چایخوری

 

پوره گوجه فرنگی  200 گرم

 

آب مرغ 100 میلی لیتر

 

خامه صبحانه 100 میلی لیتر

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

هرکدام از سینه‌های مرغ را به 3 قسمت ببرید، ادویه‌، سیر، زنجفیل، سرکه، رب گوجه‌فرنگی و ماست را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و تکه‌های مرغ را در این سس بخوابانید.

روی ظرف را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. آن‌گاه کره را در ظرف نسوز و مناسب مایکروویو بریزید. سپس پیاز و دارچین را به آن بیفزائید و آن را در دستگاه مایکروویو با قدرت 100 درصد یا 900 وات به مدت تقریبی 10 دقیقه تفت دهید.

حالا مرغ مزه‌دار کرده را نیز درون آن بریزید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه با قدرت 100 درصد یا 900 وات تفت دهید. هرازگاهی آن را هم بزنید. آن‌گاه نمک، پاپریکا، پوره گوجه‌فرنگی و آب مرغ را بیفزائید و خوراک را با همان قدرت 10 دقیقه بپزید و گاهی آن را زیرو رو کنید.

حالا خامه را به آن بیفزائید و 10 دقیقه دیگر مرغ را با قدرت 60 درصد یا 600 وات بپزید تا نرم شود. اینک خوراک مرغ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

 

برچسب ها: خوراک مرغآشپزی با مرغخوراک مرغ و کرهخوراک مرغ کره ایغذا در مایکروویو تعداد بازديد: 717 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است