Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:24

خوراك دال‌عدس

خوراك دال‌عدس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6  نفر

دال عدس 1 پيمانه

سيب‌زميني خرد كرده  2 عدد

نمك يك‌دوم قاشق چايخوري

فلفل يك‌دوم قاشق چايخوري

زردچوبه 1 قاشق چايخوري

سير سرخكرده 2 قاشق سوپخوري

پياز سرخكرده  1 عدد

رب گوجه‌فرنگي 1 قاشق سوپخوري

عصاره تمبرهندي 1 پيمانه

گشنيز خرد كرده 2 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - ایران کوهستانی

دال عدس را با نيم پيمانه آب در قابلمه مناسبي بريزيد و روی اجاق بگذاريد تا بپزد.

آن‌گاه سيب‌زميني، نمك، فلفل و زردچوبه را بيفزائيد. حالا صبر كنيد تا سيب‌‌زميني بپزد.

سپس سير، پياز، رب گوجه‌فرنگي، عصاره تمبرهندي و گشنيز را اضافه كنيد و پس از ده دقيقه خوراك دال عدس آماده مي‌باشد.

اكنون خوراك را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با گشنيز آن را بيارائيد.

برچسب ها: انواع خوراکآشپزباشیایران کوهستانیخوراک دال عدسآشپزی با دال عدسخوراک خوشمزه ایرانی تعداد بازديد: 1061 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است