Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 13:20

خوراك گوشت بره

خوراك گوشت بره

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

روغن مايع ................1 قاشق سوپخوري

گوشت برة خرد كرده ...............1 كيلوگرم

پياز خرد كرده .................1 عدد

زنجفيل رنده كرده..................1 قاشق سوپخوري

سير رنده كرده................ 4 حبه

زيرة آسياب كرده................. 2 قاشق چايخوري

تخم‌گشنيز آسياب كرده................2 قاشق چايخوري

زردچوبه.................. 1 قاشق چايخوري

پودر كاري................. 1 قاشق سوپخوري

فلفل سبز (چيلي)  ريز خرد كرده................1 قاشق سوپخوري

گوجه فرنگي خرد كرده ...................2 عدد

آب مرغ ...............  600 ميلي ليتر (حدود دو و يك دوم پيمانه)

سيب زميني خرد كرده .................4 عدد

گشنيز خرد كرده................ 1 قاشق سوپخوري

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

روش تهیه

روغن را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. آن‌گاه گوشت را بيفزائيد و تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. سپس گوشت را از قابلمه درآوريد و پياز را درون قابلمه بريزيد و تفت دهيد. حالا زنجفيل، سير، زيره، تخم گشنيز، زردچوبه، پودر كاري و چيلي را بيفزائيد و تفت دهيد. اكنون گوشت را دوباره درون قابلمه بريزيد و با ادويه‌ها مخلوط كنيد. آن‌گاه گوجه‌فرنگي و آب مرغ را نيز بيفزائيد، در قابلمه را بگذاريد و خوراك را به مدت تقريبي يك و نيم ساعت، بپزيد. حالا سيب‌زميني را درون خوراك بريزيد و بگذاريد سيب‌زميني بپزد و سس خوراك غليظ شود. اينك قدري نمك، فلفل سياه و گشنيز را بيفزائيد و در صورت دلخواه، خوراك را با چلو ميل كنيد.

 

خواص کاری

کورکومین تأثیر مثبت و چشمگیری در درمان سرطان لوزالمعده دارد. گروهی از پژوهشگران معتقدند که کورکومین می‌تواند با سرطان پوست نیز مبارزه و ملانوم سلول‌های سرطانی پوست را تخریب کند. به نظر می‌رسد که کورکومین موجود در پودر کاری از آلزایمر پیشگیری می‌کند. کاری، حافظه را بهبود می‌بخشد.

برچسب ها: آموزش آشپزیطرز تهیهطرز تهیه خوراک گوشتخوراك گوشت بره تعداد بازديد: 416 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است