Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 17:00

پلوی آلو اسفنـاج

پلوی آلو اسفنـاج

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 4 پیمانه

 

گوشت ماهیچه‌ی گوسفندی 750 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آلو 250 گرم

 

اسفناج 5/1 كیلوگرم

 

روغن یا كره به میزان لازم

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌كرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برنج را بپزید و آبكش كنید. آن‌گاه در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، فلفل و زردچوبه را بریزید و روی اجاق بپزید. سپس قدری نمك به آن بیفزائید و صبر كنید تا آب‌گوشت، به یك‌دوم پیمانه برسد.

آلو را بخیسانید و اسفناج را تمیز و بعد خرد كنید. حال آن را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. اینك در قابلمه‌ی مناسبی، روغن بریزید و قدری برنج به آن بیفزائید.

سپس نیمی از اسفناج، آلو، گوشت و پیازداغ را بیفزائید و بعد دوباره قدری برنج بریزید. حالا باقیمانده‌ی مواد را اضافه كنید و رویش را با باقیمانده‌ی برنج بپوشانید.

اكنون قابلمه را روی اجاق بگذارید و  به مدت 30 تا 45 دقیقه برنج را دم كنید. اینك قدری كره و زعفران روی پلو بدهید و برای پذیرائی در دیس مناسبی، بكشید. حال رویش را با پلوی زعفرانی تزئین كنید.

 

برچسب ها: پلوی آلو اسفنـاجپلوی اسفناجاسفناج پلوآشپزی با آلوپلو تعداد بازديد: 466 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است