Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:44

رشته پلوی خراسان

رشته پلوی خراسان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

برنج................. 2 پیمانه

رشته پلویی.................... یک‌دوم پیمانه

پیاز، نگینی‌خردشده ..................1 عدد

گوجه‌فرنگی................ 6 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن................ به مقدار لازم

کره.................. 50 گرم

روش‌تهیه

برنج را آب‌کش کرده و رشته را اواخر پخت اضافه کنید، سپس زردچوبه را افزوده و برنج را آب‌کش نمایید. پیاز را سرخ کنید. گوجه‌ها را دو نیم کرده و کمی سرخ کنید. برنج را در دیگ ریخته و لابه‌لای برنج پیازداغ و گوجه سرخ‌شده قرار دهید و برنج را دم کنید، سپس در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را با گوجه سرخ‌شده و پیازداغ تزیین کرده و روی آن کره آب‌شده بریزید.

برچسب ها: رشته پلوغذای سنتیطرز تهیه رشته پلورشته پلوییرشته پلوی خراسانی تعداد بازديد: 252 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است