Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1396 - 02:55

پلوی كدو حلوائی

پلوی كدو حلوائی

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم جهت تهیه پلوی کدو حلوایی:

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كدو حلوائی 1 كیلوگرم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

كره 40 گرم

 

تخم‌مرغ 6 عدد

 

پیازداغ (اضافی) 3 قاشق سوپخوری

 

دانه‌های خشك انار (انار دون) 4 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ملیحه صمدی

 

طرز تهیه پلوی کدو حلوایی:

برنج را با نمك بخیسانید و در آب جوش بریزید تا مغز برنج قدری نرم شود. بعد آن را در صافی بریزید و كنار بگذارید.

آن‌گاه پوست كدو را بگیرید و مكعبی خرد كنید. سپس اندكی روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. كدو را بیفزائید و تفت دهید.

حالا زعفران، پیازداغ نمك، فلفل و شكر را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون در قابلمه‌ی مناسبی، دو قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید.

برنج آبكشیده و مخلوط فراهم كرده را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و آن را 30 دقیقه، دم كنید.

در این میان كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و نیمرو كنید.

اینك پلوی كدو حلوائی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید، تخم‌مرغ‌ها را در دیس دیگری بگذارید و با پیازداغ (اضافی) و انار دون بیارائید.

یادآوری: در شهرهای شمالی كشور، این پلو را همراه با نیمرو، پیازداغ فراوان و اناردون میل می‌كنند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با کدو حلواییآموزش پلوانواع پلوغذای شمالیآشپزی شمالیطرز تهیه پلوپلوی كدو حلوائی تعداد بازديد: 417 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است