Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:30

جوجه حیدر آبادی

جوجه حیدر آبادی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز خرد کرده   ۲ عدد متوسط

روغن  به میزان لازم

سیر له کرده  ۲ حبه

خامه ۲ قاشق سوپخوری

ماست پر چرب  ۳ قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل  ۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز  نصف قاشق چایخوری

زردچوبه  ۱ قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا  ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

پودر زیره سبز  ۱ قاشق چایخوری

سینه مرغ  ۴ سانتی خرد کرده ۱ کیلو گرم

آشپزباشی - معصومه فلاحی

پیاز را با قدری روغن تفت دهید، زردچوبه را اضافه کنید و کنار بگذارید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی همه مواد را با مرغ و پیاز مخلوط کنید و با پوشش حداقل ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مرینت شود.

سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

حالا در کنار این کباب از نان مخصوص هندی استفاده کنید.

البته طعم این کباب لذیذ با برنج هم مناسب است.

برچسب ها: مرغآشپزباشیجوجه کبابشور و شیرینجوجه حیدر آبادیپلو و کباب تعداد بازديد: 811 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است